• Dongguan Wantai Electronic Material Co., Ltd.
  Ceyhan Capanoglu
  Ik voeg altijd toe veel nuttige suggesties van Wangtai-fabriek krijg, zijn zij professioneel, hardworking en zorgvuldig.
 • Dongguan Wantai Electronic Material Co., Ltd.
  Richard
  De materialen van Wantai zijn zeer goed, is de verpakking ook goed, is de leveringssnelheid snel, is de belangrijkste prijs betaalbaar, is de kwaliteit van gemaakt in China zeer goed.
Contactpersoon : Cai
Telefoonnummer : 86-13925722988

Uitstekende verwerkbaarheid Polyethyleentereftalaatlaminaatfilm 0.1mm-2.0mm Zwarte kleur

Contact me for free samples and coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Kleur Zwart Traanweerstand Uitstekend.
Vochtbestendigheid Uitstekend. Lange 100m3000m
Thermische stabiliteit Uitstekend. Lichte Overbrenging Hoog
Oppervlakte Glanzend/mat/verfrostend hitteinkrimping laag
Hoog licht

Polyethyleentereftalaat-gelamineerde film

,

Polyethyleentereftalaatfolie van 2

,

0 mm

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Zwarte polyethyleentereftalaatfilm (PET-film) is een laminat van polyethyleentereftalaat dat uitstekende thermische stabiliteit en een hoge verlengbaarheid biedt.en/of geglazuurd oppervlak dat geschikt is voor verschillende toepassingenDeze PET-film heeft een lengte van 100m tot 3000m en kan in verschillende industrieën worden gebruikt.Het is ook zeer bestand tegen ultraviolette straling en andere omgevingsomstandigheden.
Deze zwarte polyethyleentereftalaatfilm biedt een breed scala aan voordelen voor verschillende toepassingen.waardoor het ideaal is voor toepassingen bij extreme temperaturenHet biedt ook een hoge verlenging, waardoor het perfect is voor toepassingen die flexibiliteit en duurzaamheid vereisen.het geschikt maken voor een verscheidenheid aan toepassingenHet is ook zeer bestand tegen ultraviolette straling en andere omgevingsomstandigheden.
Zwarte polyethyleentereftalaatfilm is een ideale keuze voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder verpakking, isolatie en etikettering.De lengte varieert van 100m tot 3000m.Deze PET-film is bovendien zeer bestand tegen ultraviolette straling en andere omgevingsomstandigheden.Het is perfect voor toepassingen die flexibiliteit en duurzaamheid vereisen vanwege de hoge verlenging.

 

Kenmerken:

 • Productnaam:Geplastificeerde polyethyleentereftalaatfilm, zwarte polyethyleentereftalaatfilm, polyethyleentereftalaatlaminaat
 • Thermische stabiliteit:Uitstekend.
 • Oppervlak:Glanzend/mat/verfrostend
 • Dikte:0.1mm-2.0mm
 • Vochtbestendigheid:Uitstekend.
 • Kleur:Zwart
 

Technische parameters:

ParameterBeschrijving
MateriaalGeplastificeerde ethyleentereftalaatfilm, infrazwarte polyesterfilm
Dikte0.1mm-2.0mm
KleurZwart
LichtdoorstralingHoog
TreksterkteHoog
VerlengingHoog
VochtbestendigheidUitstekend.
Thermische stabiliteitUitstekend.
TraanweerstandUitstekend.
VerwerkbaarheidUitstekend.
 

Toepassingen:

Zwarte PET-film: toepassingen en scenario's

Zwarte polyethyleentereftalaatlaminaatfolie (zwarte PET-folie) is een veelzijdig en kosteneffectief materiaal dat veel wordt gebruikt in verschillende toepassingen.Het staat bekend om zijn uitstekende vochtbestendigheidZwarte PET-film is verkrijgbaar in breedtes van 100 mm tot 2000 mm, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.
Zwarte PET-folie wordt veel gebruikt in verschillende industriële, commerciële en consumententoepassingen.en andere milieuelementenDe lage thermische krimpbaarheid van de film maakt hem ook geschikt voor gebruik in laminaattoepassingen, waardoor hij een duurzame beschermende laag biedt voor consumentengoederen.Het wordt ook gebruikt in de bouw- en automobielindustrie, waarbij de uitstekende thermische stabiliteit en vochtbestendigheid het een ideaal materiaal maken voor isolatie en bescherming.
Zwarte PET-folie wordt ook veel gebruikt voor een verscheidenheid aan consumententoepassingen.beschermlaag voor ramen en andere glazen oppervlakkenDe film wordt ook gebruikt in drukwerk en reclame, waardoor het een uitstekende keuze is voor borden, etiketten en andere soorten gedrukt materiaal.De uitstekende vochtbestendigheid maakt het ook geschikt voor voedselverpakkingen, waarbij de kwaliteit en versheid van het product behouden blijven.
Zwarte PET-film is een betrouwbaar en kosteneffectief materiaal dat veelzijdig genoeg is om in verschillende toepassingen en scenario's te worden gebruikt.De uitstekende thermische stabiliteit maakt het een ideale keuze voor industriële, commerciële en consumententoepassingen.

 

Aanpassing:

Aanpasbare zwarte PET-film

Wij bieden een breed assortiment aanpasbare Zwarte Polyethyleentereftalaat (PET) film die is ontworpen om aan de specifieke behoeften van uw toepassing te voldoen.Onze polyethyleentereftalaatlaminaat (PETL) film is verkrijgbaar in verschillende diktes (0.1 mm tot 2.0 mm), kleuren (zwart) en eigenschappen zoals uitstekende verlenging, thermische stabiliteit en verscheurbaarheid.Dit maakt onze PET-film een ideale keuze voor vele toepassingen zoals elektrische isolatie, beschermende laminaat, decoratieve laminaat en druksubstraten.
Onze polyethyleentereftalaatlaminaatfilm (PETL) is een ideale keuze voor veel industrieën vanwege zijn superieure prestaties en duurzaamheid.uitstekende chemische weerstandVanwege deze eigenschappen is onze PET-film perfect voor toepassingen in de automobiel-, bouw-, elektronica-, verpakkings- en medische industrie.

 

Ondersteuning en diensten:

Wij bieden technische ondersteuning en service voor Black PET Film. Ons deskundige team is beschikbaar om uw vragen over het product, de toepassingen en het oplossen van problemen te beantwoorden.Onze technische ondersteuning kan u begeleiden bij de selectie van films.Als u problemen ondervindt met het product, kan ons team u helpen het probleem te diagnosticeren en het probleem op te lossen.We bieden ook onderhouds- en reparatiediensten voor Black PET Film, zodat u uw product in topconditie kunt houden.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending met zwarte PET-folie
De zwarte PET-film wordt verpakt in een verzegelde verpakking, zodat het materiaal niet beschadigd raakt tijdens verzending en opslag..De verpakking moet in een doos worden geplaatst en met een vulling worden bedekt om ervoor te zorgen dat de producten niet tijdens het vervoer beschadigd raken.
De verpakking moet voorzichtig worden behandeld en op een droge en koele plaats worden bewaard om ervoor te zorgen dat het materiaal niet beschadigd raakt door vocht of stof.
Het pakket moet worden verzonden met een betrouwbare koeriersdienst en worden gevolgd om ervoor te zorgen dat de producten tijdig aankomen.

 

Vragen:

Vragen en antwoorden over Zwarte PET Film
 • V:Wat is zwarte PET-film?
  A:Zwarte PET-film is een polyesterfilm gemaakt van polyethyleentereftalaat, een thermoplastisch polymeerhars van de polyesterfamilie.
 • V:Wat zijn de kenmerken van zwarte PET-film?
  A:Zwarte PET-film heeft een uitstekende dimensionale stabiliteit, een hoge diëlektrische sterkte en een goede warmteweerstand.
 • V:Wat zijn de toepassingen van zwarte PET-film?
  A:Zwarte PET-film kan worden gebruikt voor flexibele verpakkingen, drukwerk, laminaat, elektrische isolatie en een verscheidenheid aan andere toepassingen.
 • V:Wat is de dikte van de zwarte PET-film?
  A:Zwarte PET-folie is verkrijgbaar in een dikte van 12 tot 125 micron.
 • V:Wat is de grootte van de zwarte PET-film?
  A:Zwarte PET-film is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder standaard- en maatmaat.