• Dongguan Wantai Electronic Material Co., Ltd.
  Ceyhan Capanoglu
  Ik voeg altijd toe veel nuttige suggesties van Wangtai-fabriek krijg, zijn zij professioneel, hardworking en zorgvuldig.
 • Dongguan Wantai Electronic Material Co., Ltd.
  Richard
  De materialen van Wantai zijn zeer goed, is de verpakking ook goed, is de leveringssnelheid snel, is de belangrijkste prijs betaalbaar, is de kwaliteit van gemaakt in China zeer goed.
Contactpersoon : Cai
Telefoonnummer : 86-13925722988

Hoog verlengde geplasticiseerde ethyleentereftalaatfilm met uitstekende thermische stabiliteit

Contact me for free samples and coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
Lange 100m3000m hitteinkrimping laag
Thermische stabiliteit Uitstekend. Verlenging Hoog
Vochtbestendigheid Uitstekend. Dikte 0,1 mm-2,0 mm
Lichte Overbrenging Hoog Oppervlakte Glanzend/mat/verfrostend
Hoog licht

Hoogverlengde geplasticiseerde ethyleentereftalaatfilm

,

Geplastificeerde ethyleentereftalaatfilm

,

0.1 mm PET-film van ethyleentereftalaat

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Zwarte PET-folie

Zwarte PET-folie, ook wel plasticized ethylene terephthalate film of black polyethylene terephthalate film genoemd,is een soort polyester thermoplastische film die veel wordt gebruikt in verschillende toepassingenMet een breedte van 100mm-2000mm is Black PET Film een ideale keuze voor verschillende industrieën.

De belangrijkste kenmerken van Zwarte PET-film zijn de uitstekende warmte- krimpbaarheid, drukbaarheid, vochtbestendigheid en traanbestendigheid.het geschikt maken voor een verscheidenheid aan toepassingenHet is ook uitstekend afdrukbaar, waardoor etiketten en andere materialen gemakkelijk kunnen worden afgedrukt.Eindelijk.Het is ook uitstekend bestand tegen scheuren, waardoor het een uitstekende keuze is voor toepassingen waar duurzaamheid belangrijk is.

Zwarte PET-folie wordt veel gebruikt in verschillende industrieën.en een hoge verscheurbaarheidHet wordt ook gebruikt in de automobiel-, elektronica- en ruimtevaartindustrie vanwege zijn uitstekende vochtbestandheid en lage hitteverkrimping.het wordt gebruikt in de medische en farmaceutische industrie vanwege zijn uitstekende vochtbestendigheid en verscheurbaarheid.

Zwarte PET-film is een uitstekende keuze voor een verscheidenheid aan toepassingen.en verscheurbaarheid maken het een geweldige optie voor een verscheidenheid aan industrieënMet een breedte van 100 mm tot 2000 mm is zwarte PET-film een ideale keuze voor verschillende industrieën.

 

Kenmerken:

 • Productnaam:Zwarte PET-folie, Polyethyleentereftalaatlaminaat, Infrazwarte polyesterfilm
 • Dikte:0.1 mm - 2,0 mm
 • Oppervlak:Glanz,Matte,Gevriesd
 • Lange:100 m - 3000 m
 • Verlenging:Hoog
 • Vochtbestendigheid:Uitstekend.
 

Technische parameters:

Vastgoed Waarde
Materiaal Polyester thermoplastische film, geplasticiseerde ethyleentereftalaatfilm, polyethyleentereftalaatlaminaatfilm
Lichtdoorstraling Hoog
Treksterkte Hoog
Breedte 100 mm tot 2000 mm
Verwerkbaarheid Uitstekend.
Vochtbestendigheid Uitstekend.
Warmtevermindering Laag
Afdrukbaarheid Uitstekend.
Dikte 0.1mm-2.0mm
Thermische stabiliteit Uitstekend.
Kleur Zwart
 

Toepassingen:

Infrazwarte polyesterfilm Uitstekende verlenging, verscheurbaarheid, warmtevastheid en breedte

Zwarte PET-film, ook bekend als geplasticiseerde ethyleentereftalaatfilm, is een ideale oplossing voor een breed scala aan toepassingen vanwege de uitstekende verlengbaarheid, traanbestendigheid en thermische stabiliteit.De polyethyleentereftalaatlaminaatfilm is verkrijgbaar in breedtes variërend van 100 mm tot 2000 mm en dikte van 0.1 mm tot 2.0 mm, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Infrazwarte polyesterfolie wordt vaak gebruikt in de automobiel-, elektronica- en ruimtevaartindustrie vanwege de superieure prestaties bij extreme temperaturen en onder hoge spanning.Deze gepleisterde film biedt een superieure bescherming tegen warmte, mechanische en chemische schade, waardoor het een betrouwbare keuze is voor industrieën die superieure prestaties vereisen.De unieke zwarte tint van de film zorgt voor maximale ondoorzichtigheid en vermindert de lichtdoorstraling, waardoor het bijzonder geschikt is voor toepassingen die geheimhouding of privacy vereisen.

Zwarte PET-film wordt ook gebruikt in grafische kunst, drukwerk, medische en voedselverpakkingen en thermische laminatie vanwege de uitstekende verlenging, traanbestandheid, thermische stabiliteit en breedte.De film is gemakkelijk te hanteren en zeer duurzaam, waardoor het de perfecte keuze is voor een breed scala aan toepassingen.

 

Aanpassing:

Zwarte PET-film op maat

Onze Black PET film is gemaakt van polyethyleentereftalaatlaminaat en polyester thermoplastische film.en is verkrijgbaar in drie oppervlakteksturenAlle PET-films zijn verkrijgbaar in zwarte kleur.

Kenmerken:

 • Thermische stabiliteit: uitstekend
 • Materiaal: polyethyleentereftalaatlaminaat (PET) en polyester thermoplastische folie
 • Oppervlak: glad, mat, bevroren
 • Verwerkbaarheid: Uitstekend
 • Kleur: Zwart
 

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service voor zwarte PET-film

Wij zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit technische ondersteuning en service voor onze Black PET Film.

Ons team biedt hulp op locatie en probleemoplossing indien nodig. We bieden ook telefonische en online ondersteuning voor alle vragen die kunnen ontstaan tijdens het gebruik van onze Black PET Film.

Wij streven ernaar onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

 

Verpakking en verzending:

Zwarte PET-film wordt meestal verpakt en verzonden in rollen.

De rolletjes worden in een plastic hoesje gewikkeld en met een strekkingsband of -band bevestigd.die gewoonlijk is aangebracht met de informatie van de leverancier en de beschrijving van het product.

De doos of karton wordt vervolgens op een pallet geplaatst en met plastic riemen of stretch wrap bevestigd.

Ten slotte wordt het pallet geladen op een vrachtwagen of container voor verzending.De vrachtwagen of container is gewoonlijk gemarkeerd met de informatie van de leverancier en de beschrijving van het artikel.

 

Vragen:

 • V: Wat is zwarte PET-film? A: Zwarte PET-film is een polyesterfilm met een zwart oppervlak, die veel wordt gebruikt voor afdrukken, verpakken, decoratie en isolatie.
 • V: Wat zijn de voordelen van zwarte PET-film? A: Zwarte PET-film heeft uitstekende mechanische, elektrische, optische en thermische prestaties.
 • V: Wat zijn de toepassingsgebieden van zwarte PET-film? A: Zwarte PET-folie wordt veel gebruikt in oppervlaktebeschermingsfolie, drukwerk, decoratie, verpakking, isolatiematerialen en andere gebieden.
 • V: Wat is de dikte van zwarte PET-film? A: Zwarte PET-film is verkrijgbaar in een breed scala aan diktes, variërend van 0,01 mm tot 0,6 mm.
 • V: Heeft zwarte PET-film speciale fysische eigenschappen? A: Ja, zwarte PET-film heeft een hoge taaiheid, een uitstekende dimensionale stabiliteit en een goede treksterkte.