• Dongguan Wantai Electronic Material Co., Ltd.
  Ceyhan Capanoglu
  Ik voeg altijd toe veel nuttige suggesties van Wangtai-fabriek krijg, zijn zij professioneel, hardworking en zorgvuldig.
 • Dongguan Wantai Electronic Material Co., Ltd.
  Richard
  De materialen van Wantai zijn zeer goed, is de verpakking ook goed, is de leveringssnelheid snel, is de belangrijkste prijs betaalbaar, is de kwaliteit van gemaakt in China zeer goed.
Contactpersoon : Cai
Telefoonnummer : 86-13925722988

100m-3000m PET zwarte film glad lage hitte krimp 0.1mm-2.0mm

Contact me for free samples and coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

If you have any concern, we provide 24-hour online help.

x
Productdetails
hitteinkrimping laag Lichte Overbrenging Hoog
Oppervlakte Glanzend/mat/verfrostend Vochtbestendigheid Uitstekend.
Treksterkte Hoog Thermische stabiliteit Uitstekend.
Dikte 0,1 mm-2,0 mm breedte 100mm2000mm
Hoog licht

Zwarte PET-folie met een lage hitteafname

,

3000 m PET-zwarte film

,

gladde PET-film van 2

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Zwarte PET-film is een polyethyleentereftalaatlaminaatproduct, ook bekend als infrazwarte polyesterfilm.Het is een lichtgewichtHet is een flexibel materiaal met een uitstekende afdrukbaarheid en een glad, mat of geglazuurd oppervlak dat gemakkelijk te hanteren is.Het is ook bestand tegen vocht en heeft een goede sterkte/gewichtsverhoudingZwarte PET-folie wordt veel gebruikt in verpakkingen, drukwerk, etikettering en andere industrieën en is een uitstekende keuze voor veel projecten.

 

Kenmerken:

 • Infrazwarte polyesterfolie
 • Geplastificeerde ethyleentereftalaatfilm
 • Zwarte polyethyleentereftalaatfolie
 • Zwarte PET-folie
 • Breedte: 100 mm-2000 mm
 • Thermische stabiliteit: uitstekend
 • Afdrukbaarheid: Uitstekend
 • Verwerkbaarheid: Uitstekend
 • Vochtbestendigheid: Uitstekend
 

Technische parameters:

Vastgoed Beschrijving
Materiaal Polyester thermoplastische folie, plastificeerde ethyleentereftalaatfolie, polyethyleentereftalaatlaminaat
Oppervlakte Glanzend/mat/verfrostend
Afdrukbaarheid Uitstekend.
Lichtdoorstraling Hoog
Thermische stabiliteit Uitstekend.
Warmtevermindering Laag
Vochtbestendigheid Uitstekend.
Lange 100 m-3000 m
Traanweerstand Uitstekend.
Verwerkbaarheid Uitstekend.
 

Toepassingen:

Zwarte PET-film is een soort infrazwarte polyesterfilm (PET) die is gemaakt van zwart polyethyleentereftalaat.Printability en verwerkbaarheid eigenschappenHet heeft een breedte van 100 mm tot 2000 mm, en zijn kleur is zwart. Het wordt veel gebruikt in verschillende scenario's en toepassingen, dankzij zijn uitstekende warmte-krimp, breedte,afdrukbaarheid en verwerkbaarheid.

De geringe warmte-krimping van Black PET Film maakt het een ideale keuze voor toepassingen die duurzaamheid en stabiliteit vereisen, zoals het beschermen van producten tijdens de verzending of het weerstaan van vocht en water.De uitstekende breedte maakt het mogelijk om het in verschillende producten en toepassingen te gebruikenDe uitstekende drukbaarheid maakt het mogelijk om het te gebruiken in toepassingen zoals het afdrukken van etiketten, waarvoor scherpe en levendige afbeeldingen nodig zijn.

Bovendien is het door zijn uitstekende verwerkbaarheid ideaal voor toepassingen zoals voedselverpakkingen, die een superieure weerstand tegen vocht en water vereisen.Door de zwarte kleur kan het worden gebruikt in toepassingen die een donkere kleur vereisenAls zodanig is Black PET Film een veelzijdige optie voor verschillende scenario's en toepassingen.

 

Aanpassing:

Zwarte PET-folieis een polyester thermoplastische folie gemaakt van geplastiseerd ethyleentereftalaat (PET) die speciaal is ontworpen voor infraroodtoepassingen.en afdrukbaarheid en is verkrijgbaar in zwartHet is een superieur materiaal voor vele industriële, commerciële en woontoepassingen. Het biedt uitstekende bescherming tegen slijtage, slijtage, chemicaliën en extreme temperaturen.De superieure duurzaamheid maakt het een ideale keuze voor een breed scala aan binnen- en buitentoepassingen.

 

Ondersteuning en diensten:

Wij bieden uitgebreide technische ondersteuning en service voor onze Black PET Film producten.onderhoudWe bieden technisch advies, productupdates en hulp bij productaanpassingen en optimalisaties.Ons team is toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit van klantenservice en ondersteuning voor onze klanten.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending met zwarte PET-folie:

De zwarte PET-film moet in vocht-, stof- en roestbestendige verpakkingen worden verpakt, goed verzegeld en duidelijk gemarkeerd.met behulp van betrouwbare leveringsmethoden zoals lucht, zee en land.

 

Vragen:

Q1. Wat is zwarte PET-film?

A1. Zwarte PET-folie is een polyesterfolie met een zwarte coating aan één of beide zijden.

Wat zijn de kenmerken van zwarte PET-film?

A2. Zwarte PET-folie heeft uitstekende mechanische en elektrische eigenschappen, is zeer duurzaam en scheurvast en kan gemakkelijk worden afgedrukt.

Q3. Wat zijn de toepassingen van zwarte PET-film?

A3. Zwarte PET-folie wordt gebruikt in een verscheidenheid aan industrieën, waaronder elektronica, automobielindustrie, geneeskunde en ruimtevaart.

V4. Hoe bewaar ik zwarte PET-film?

A4. Zwarte PET-folie dient op een koele, droge plaats te worden bewaard, weg van direct zonlicht en vocht, weg van corrosieve chemicaliën en in een stofvrije omgeving.

Q5. Wat is het temperatuurbereik van zwarte PET-film?

A5. Zwarte PET-film heeft een temperatuurbereik van -20 °C tot +100 °C.